17 Nisan 2008 Perşembe

Arılığımdan resimler 17.04.2008


Bugün Arılığıma gittiğimde güzel manzaralarla karşılaştım,bahcemde
yaklaşık bütün bitkiler çicek açmış arılarda güzel çalışıyorlardı.
Yapılacak fazla birşeyimde olmadığından Arıların peşinden çoşturdum
 ve güzel pozlar yakaladım.Eskiden Arıları tam çekemiyordum ama bugün iyi
pozlar yakaladım.Arıların net ve güzel çıkması için meğersem Arıları aşşadan
yukarıya çekilmesi lazımmış ben de bugün öyle denedim çok güzel pozlar yakaladım.
Resimlerin altına yorum yazmadım bugün hepsi yorumsuz.












































































6 yorum:

manos dedi ki...

merhaba mehmet
nice photos

Mehmet Yüksel dedi ki...

teşekkürler Manos,
Danke schön.

Unknown dedi ki...

Abi çok güzel resimler arıcılık da olduğu kadar resimlerde de başarılısın.Arılık daki çeşit çeşit çiçeklerde çok güzel çalışmalarının devamını diliyorum.

erbabarici dedi ki...

SELAM.......
Fotoğraflar güzel maşallah.

Unknown dedi ki...

bal satışı konusunda görüşelim
keltepe78@hotmail.com

Unknown dedi ki...

arıcılık ve Arı ürünlerinin Tek Adresi arıcılık malzemeleri ve arı bakımı zahmet ve emek ve bunların yanı sıra bilgi gerektiren bir iştir.
Arıcılık konusunda uzmanlaşmış kurumsal bir siteden bahsetmek istiyorum sizlere, bundan 25 yıl önce iki profesyonel arıcının bilgilerini diğer arıcılarla paylaşmak istemesiyle kurulmuş olan uzman arıcılık ve tarım ürünleri ltd şti istiklal mah. Reşadiye Esnafı sk. No:27/ E ESKİŞEHİR adresinde hizmet vermektedir.
Arıcılık konusunda uzmanlaşmış şirket arı ve arıcılık ürünlerinin yanı sıra bu işi yapan ve yapmak isteyen arıcılara meraklılarına gerekli teçhizat ve bilgi hizmetide vermektidir. Şirket kendi bünyesinde kurmuş olduğu Esbal markasıyla kendi üretimi olan bal çeşitleri ve arı ürünlerinin satışını da yapmaktadır.
Esbal markalı ürünleri saymak gerekirse Hayıt Balı, Petek Balı, Büğdüz Balı, kestane balı, Kayı Balı ve saf arı sütü gibi ürünleri bulunmaktadır.
Arıcılık mesleğinde kendini kanıtlamış ve diğer arıcılara bilgi ve deneyimlerini amaçlayan şirket arıcılık işini bir adım öteye götürürek kendi yetiştirmiş olduğu Ana arı (kraliçe arı) satışı da yapmaktadır. Arıcılık mesleği hakkında daha ayrıntılı bilgi ve gerekli malzeme ve teçhizat desteği için www.uzmanaricilik.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Arı ürünleriyle daha sağlıklı bir yaşam elde temek isteyen okurlarımız ise www.uzmanaricilik.com un kendi üretimi olan arı ürünlerinin satışını yapmış olduğu www.esbal.com.tr adresini ziyaret ederek makul fiyatlı ürünlerin tadını çıkarabilirler.